Coaching

• Bewustwording • Loslaten
• Ontdekken • Afstemmen • Creëren

Coaching

Jij hebt de leiding en verantwoording voor je leven, en dan gebeurt er iets waardoor je uit balans gebracht wordt. Misschien ervaar je dat je "vast loopt" of "worstelt" met bepaalde thema's in je leven of je werk.

Samen gaan we kijken wat je uit balans bracht en hoe om te gaan met deze disbalans. Welke littekens uit het verleden vragen om gezien te worden.

Je gaat ontdekken wat bij jezelf ligt, wat je eventueel wilt oplossen of zo wilt laten en erom kan lachen.

Je gaat ontdekken wat helemaal niet bij je hoort, wat je los kan laten.

Je gaat ontdekken wat nu zo is en niet verandert kan worden en hoe hiermee om te gaan.

Testimonials

left quoteIn een aantal coaching gesprekken weet Ine haarfijn, maar ook krachtig de vinger op de zere plek te leggen. Ze zorgt voor nieuwe inzichten en gewaarwording in het lijf. Dat laatste is impactvol, het maakt emoties los en zorgt voor veel beweging in de dagelijkse praktijk. Voor mezelf betekende dit ruimte en rust voor nieuwe focus.
- Patrick Stalpers

left quote"Ik wil mijn zielsbestemming leven" zei ik tegen Ine. "Daar help ik mensen bij" was haar antwoord. Die hulp was zorgvuldig, liefdevol en met aandacht voor alles wat er was en is. De sessies met Ine hebben bijgedragen aan een dieper bewustzijn van wie ik ben en wat me vormt. Ze hebben me ook handvatten gegeven om overtollige ballast te 'lozen'. Om daarmee te kunnen focussen op mijn opdracht in dit leven.
- Annemieke

Een Coaching Consult

Coaching is maatwerk.

Jij bepaalt waarop je je wil richten, hoe diep je wilt gaan en wat je nodig hebt.

Jij bepaalt of het een eenmalig consult is en wanneer je merkt dat je vast loopt een nieuw consult aangaat.

Jij bepaalt of je me als sparringpartner tijdens een bepaalt traject/ fase in je leven wilt, of dat je een dieper traject in wilt gaan.

Coaching kan ook voortkomen omdat je merkt dat er meer achter je lichamelijke symptomen zit en dat je dit verder wil aanpakken.
In die zin is het een onderdeel van je eigen persoonlijk traject.
Dan gaan we dieper in op de wisselwerking tussen geest, mind en lichaam via de 5 elementen leer van de Traditionele Chinese geneeskunde en de Germaanse Geneeskunde. We maken dan ook gebruik van de andere holistische technieken.

Coaching kan ook voortkomen omdat je je hoog gevoeligheid wilt begrijpen en omarmen.

Tarief 2024

+ TARIEF 2024 …

NIEUWSBRIEF

Bedrijfsinformatie

+ LEGAL …

Bedrijfsnaam: Welkom bij ine
KVK: 65227743