Lichaams­energie Werk

Doelgericht neuro energetisch lichaamswerk
• Loslaten van je cel en lichaamsherinneringen
• Loslaten van de vastgezette, opgeslagen energie in je organen, weefsel en cellen
• Opschonen van de energieën en haakjes van anderen

Wat zijn cel herinneringen?
Wat zijn lichaam-herinneringen?

Wat we al wisten en wat nu ook wetenschappelijk steeds meer bewezen wordt, is dat elke emotie die je hebt, of het nu vreugde, verdriet, opwinding, blijheid, angst of een trauma is, een biologische gevolg heeft in je lichaam.  (Dr. Candace B. Pert; Bruce Lipton. etc. ) Elke emotie creëert een chemische boodschapper in je lichaam, genaamd neuropeptide.

Wanneer je een extatische, vreugdevolle ervaring hebt, heeft dit gevolgen voor je chemische samenstelling in je lichaam. Wanneer we een heftige emotie ervaren zoals angst of bedreiging, heeft dit gevolgen voor je chemische samenstelling in je lichaam.

Wanneer we een heftige emotie ervaren zoals angst, bedreiging en wanneer we niet in staat zijn om deze emotie te verwerken, dan heeft dit trauma een aantal gevolgen in je lichaam. Je neuropeptiden gerelateerd aan dit gevoel, worden dan op slot gedaan, zodat ze niet verwerkt hoeven te worden en worden ergens in je lichaam opgeslagen.

Dit is een bescherming, zodat je op dat moment niet de emoties van het gebeuren hoeft te ervaren. Dit betekent dat je de ervaring niet hoeft te verwerken.

De neuropeptiden worden opgeslagen in je organen, klieren, celweefsel dat met het trauma is geassocieerd.  Dit worden cel/lichaam-herinneringen genoemd.

Hoe merk je dat je cel herinneringen heb?

In het dagelijks leven kom je zo vaak dingen tegen die je op dat moment niet verwerkt, met als gevolg een opstapeling van deze energieën in je lichaam als cel/lichaamsherinneringen.

Bij gelijksoortige gebeurtenissen of bij iets wat je onbewust hebt geassocieerd met deze gebeurtenis,  kun je heftiger reageren op wat er voor valt.

Je merkt dat je veel bozer en agressiever reageert op een situatie dan dat er werkelijk aan de hand is, dat je heftig reageert op een uitspraak van iemand, dat een vriendelijk handgebaar je erg verdrietig maakt, een geur maakt je misselijk en je snapt niet waarom.

Je lichaam houdt de cel-herinnering net zo lang voor je vast totdat je in staat bent om het gevoel en de ervaring te verwerken. Dit kan 1 minuut, een geur je misselijk maakt en je snapt niet waarom.

Waarom Neuro Energetisch Lichaamswerk

Als preventie, omdat je je lichaam lief hebt en in een vroeg stadie alle cel herinneringen wil loslaten en opruimen voordat ze zich opstapelen. Bij een nieuwe situatie, een overgangssituatie van werk, school, verhuizing. Wanneer je weet dat je veel mee maakt, je het druk hebt en omdat leven veel van je vraagt. Wanneer je in moeilijke situatie zit, een scheiding, een heftig ziekbed, mantelzorg

Wanneer je merkt dat je eigenlijk alles aan een gebeurtenis hebt gedaan en dat er toch het gevoel is dat er iets niet klopt of dat je toch nog een rauwe emotionele wond hebt overgehouden of een litteken en dat je ergens “te heftig” op reageert.

Wat Houdt Het Consult In

Voordat we beginnen vraag ik altijd aan wat je centraal wilt stellen. Dit kan een lichamelijk iets zijn, een emotioneel iets, een situatie of helemaal niets.

Dan ga je op de behandeltafel liggen. Als eerste loop ik, via spiertesten, alle organen, wervels, bloed, lymfesysteem, aura, hoofdmeridianen, 8ste, 9de 10de en 13 de element etc. af om te kijken of er verlies in energie zit. Ik kijk of er verbindingen zijn met anderen, beïnvloedingen zijn van anderen, of je last hebt van wateraders, smog, vaccinatie, etc. Ik ga kijken naar resten van trauma’s in het lichaam. Hoe je weertand is en of je je veilig en geborgen voelt als kind van deze aarde. Hoe je zelfrespect is en je doodsangst. De vragen die jezelf hebt gesteld neem ik mee.

Als deze check is gedaan, ga ik kijken welk item het eerst bekeken moet worden. Dit wordt centraal gesteld en dan wordt opnieuw bekeken welk orgaan op dit onderwerk een belasting heeft. Behoedzaam, vriendelijk en zachtaardig worden de blokkades opgelost zodat het orgaan weer 100 % energie heeft.

Alle items worden zo, in de volgorde van prioriteit behandelt, totdat je lichaam aangeeft dat er niets meer gedaan hoeft te worden of dat het nu genoeg is. Dit is dan het einde van dit consult

Gedurende de behandeling zelf voel je soms tintelingen, wordt je warm of krijg je het koud. Soms val je in slaap, soms komen de tranen en voel je dat je dingen aan het loslaten bent. Soms voel je helemaal niets en merk je pas veel later dat dingen anders zijn.

Tarief 2024

+ TARIEF 2024 …

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam: Welkom bij ine
KVK: 65227743

+ LEGAL …