Consulten & Kalender

Blijf op de hoogte

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aankondigingen en agenda voor trainingen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Ontvang exclusieve inhoud en blijf op een relaxte manier geïnformeerd over alles wat er bij Welkom bij Ine gebeurt. Aanmelden is simpel. Klik op de link “aanmelden nieuwsbrief”, vul je naam en e-mailadres in en blijf op in eigen tempo deel uitmaken van onze community!

Je Persoonlijk WBI Consult

Een consult, kennismakingsgesprek of contact opnemen voor iets anders?

Mail me via of via 06-51022878. Vermeld daarbij:

 • Je voornaam en achternaam, je email adres.
 • Wat voor consult?
  • Kennismaking (30 min. telefonisch/video bellen)
  • Kennismaking en vervolg consult
  • Coaching consult
  • Voeding testen
  • Kruiden consult
  • Lichaam check
  • Consult (mengvorm)
  • Privé training
 • In het kort waarover het gaat, wat je vraag is of wat je wilt weten.
 • Je telefoon nummer.

Afhankelijk van de vraag, bel of email ik je snel terug.

Zakelijk, groepen en scholen

Mail me via of via 06-51022878
Vermeld daarbij

 • Je voornaam en achternaam
 • Naam bedrijf, school, groep
 • E-mail adres
 • In het kort waarover het gaat, wat je vraag is of wat je wilt weten
 • Je telefoon nummer

Afhankelijk van de vraag, bel of email ik je snel terug.

Tijden

Consult dagen zijn op:

 • Maandag van 9:00 – 17:00
 • Dinsdag van 14:00 tot 21:00 uur
 • Woensdag van 9:00 tot 17:00

Vervoer

Welkom bij Ine is makkelijk te bereiken met de auto
Parkeren kan gratis in de straat of op het Kreverplein
Bushalte Kreverplein is 3 minuten lopen.
Bushalte Van Kalmthoutlaan is 7 minuten lopen.
I.v.m. een trap is de praktijk niet toegankelijk voor rolstoelen., echter bezoek aan huis is dan mogelijk.

Kennismaking en lezingen

Welkom bij Ine

Kennismaking en lezingen

Inspiratie Sessie "Welke voeding past bij mij? Het uittesten van voeding." Deze inspiratiesessie onthult hoe je kunt ontdekken welke voeding je energie geeft en wat je beter kunt vermijden. Je leert onder andere waarom voedingsadviezen vaak verwarrend zijn en welke voeding voor jou persoonlijk werken.

Kruiden. Boeiende lezingen over de betoverende wereld van Kruiden.
Hun geschiedenis, hoe je ze kunt herkennen, hoe ze ruiken, proeven, inhoudsstoffen en hoe je ze kunt gebruiken voor je eigen welzijn.

Kort consult met Pendel bij ANADA spiritual living in Tilburg. Op een aantal middagen geef ik een kort consult (15 minuten) in de winkel ANADA in Tilburg. Met behulp van de pendel als gids en het SRT-kaartsysteem. maak ik de vertaalslag naar jouw onderbewustzijn, je ziel en hogere zelf. Je kunt gewoon binnenlopen.

Beurzen. Ik ben een aantal keren per jaar te vinden op een beurs. Voor elke beurs heb ik een speciaal thema. Er is meer informatie over de workshops en de consulten. Je kunt vragen aan me stellen en je kunt gebruik maken van een kort consult. Kom je eens langs?

Pendelen

Welkom bij Ine

Pendelen

Pendelen "Het leren omgaan met een pendel". Ben je nieuwsgierig naar pendelen of je hebt wel eens met een pendel/biotensor gewerkt?  Dit is een  fascinerende introductie waarin ik je mee neem in de basisprincipes en technieken van het pendelen.

Pendelen "Verdieping met een pendel". Je kunt pendelen en/of met een biotensor overweg. En je wilt wat meer, je wilt een zuiver kanaal zijn. Dan is deze middag iets voor jou.

Pendelen "Onderzoek met een pendel". Je kunt pendelen en/of met een biotensor overweg.  Je hebt je verdiept. Nu wil je meer weten hoe je onderzoek kunt doen met de pendel / biotensor. Dan is deze middag iets voor jou.

Taking Charge

Welkom bij Ine

Taking Charge trainingen

Taking Charge – Neem de leiding. Dit is een intensieve training van 6 dagen over meerdere weken verspreid. De regie over je eigen leven staat hierbij centraal. Voor meer informatie zie Welkom bij Ine – Taking Charge.

Taking Charge – Module “Testen van Voeding”. Je wilt kunnen testen welke voeding goed voor jou of je medemens is, welke en hoeveel van een supplement je nodig hebt en hoe om te gaan met een allergie. Vereiste: Je hebt dag 1,2 en 3 van de taking charge training gevolgd en  je hebt het spiertesten goed onder controle.

Taking Charge – Abundance training. Het is een 2 daagse training, gefocust op je zelfbeeld en je persoonlijke geloofssysteem. Hoe dragen ze bij tot een succes in je leven, wat blokkeert je? Welke blokkades zijn er op het halen van persoonlijke doelen en de stappen om je doel te bereiken. Hoe staat het met  je Spirituele verbinding? Na deze 2 dagen ga je in kleinere groepjes over een periode van 3 maanden aan de slag met maandelijkse besprekingen met je mentor. Vereiste: Je hebt bij voorkeur SRT I en SRT II gevolgd en je bent goed onderlegd met een pendel, biotensor of met spiertesten.

Terugkom bijeenkomsten

Welkom bij Ine

Terugkom bijeenkomsten

Taking Charge – terugkom bijeenkomsten. Je hebt de gelegenheid om vragen te stellen, technieken te herhalen, dieper in te gaan op onderwerpen en specifieke vaardigheden te oefenen. Vereiste: Voor diegenen die de “Taking Charge” training dag 1,2 en 3 hebben gevolgd of die een vrijstelling hebben gekregen.

Studiegroep Taking Charge – Abundance training. We gaan aan de slag met datgene wat je geleerd hebt bij de abundance training. We gaan dit op elkaar of op een oefenvrijwilliger toepassen. Vereiste: Voor diegene die de abundance training hebben gevolgd. Nodig: personen die als oefenvrijwilliger willen fungeren.

Pendelen – terugkom bijeenkomsten. Heb je de 3 korte pendel workshops bij Welkom bij Ine gevolgd en wil je meer oefenen, dan is deze terugkom bijeenkomst iets voor je.

Tarief 2024

+ TARIEF 2024 …

NIEUWSBRIEF

Bedrijfsinformatie

+ LEGAL …

Bedrijfsnaam: Welkom bij ine
KVK: 65227743