Over Ine

Over Ine

Ine van Beek

Ine van Beek

Wie ben ik … Wie is Ik …
Wie ben ik, vertel eens iets over jezelf, stel jezelf voor.
Hoe gaat het met je? Wat doe je?
Allemaal vragen die regelmatig gesteld worden. Van kinds af aan heb ik geleerd deze vertalen zodat ik, op intellectueel level, met je kan praten.

Als kind, 3, 4 jarige, was ik al zeer intuïtief en legde ik vaak dingen bloot die liever bedekt moest blijven.

Verwachtingspatronen, aannames, wanneer mensen het ene zeggen en het andere doen, werd met een onschuld onderzocht en ter discussie gesteld.

Op 12 jarige leeftijd gebeurde er iets waardoor ik op mijn gevoel en mijn innerlijk kompas teruggeworpen werd. Ik had de keuze om mijn innerlijke Ik te volgen of die van de anderen, andermans waardeoordeel aan te nemen. Deze oordelen hadden tot doel om je aan te passen, niet op te vallen, je te conformeren en jezelf niet te laten zien, gebaseerd op de angst van afwijzing en uitstoting. Het gaf een illusie van veiligheid.

Ik koos mijn eigen weg, afgaande op wat innerlijk klopte. Dit heeft me op plaatsen gebracht die ik als 12 jarige nooit voor mogelijk had gehouden.

Mijn Reis, Mijn Verhaal

Mijn passie is onderzoeken en uitproberen, logica en dansen. Ik begon met dansen. 3 jaar lang de docenten dansopleiding doen heeft me een vele wonderbaarlijke uren opgeleverd met mind–body ervaringen, de impact van je mind op je lichaam, hoe het is om vanuit je innerlijk te dansen en een dans te creëren. Wat betekent leiden, wat betekent volgen, wat is spiegelen. En wat het is om samen iets te creëren waarbij een ieder al dansend, tijdens de dans, om de beurt deze leidend gevende creatie organisch doorgaf aan een ander. Echter helaas mijn lichaam werd volwassen en voldeed niet meer aan de eisen.

Dus ging ik wiskunde studeren op de TUE. Al gauw kwam ik erachter dat stilzitten en de hele tijd wiskunde niet aan mij besteed was. Gelukkig kon in van studie ruilen en heb de studie Technische bedrijfskunde, met behulp van vrienden, een beetje van achter naar voren kunnen doen.
Als student stelde ik soms vragen waarop men geen antwoord had. Sommige hielden hier van andere werden nerveus, wetende dat ik in de college bank zat. Opmerkingen zoals ga terug naar je breiwerk, en vrouwen horen achter het aanrecht zijn mij dan ook niet onbekend.
Tijdens mijn studie kwam ik via een workshop in aanraking met transformatie processen en ben ik me hierin gaan verdiepen. Ik heb met de toenmalige groten op dat gebied kunnen sparren, ben onderdeel van groepen geweest, van transformatie cirkels en oefen laboratoriums. Terwijl ik me verder ontwikkelde in de zakenwereld, begon ik ook de spirituele, energetische en fysieke aspecten van transformatie te verkennen.

Ik kwam als trainer en coach en te werk bij Robert Stucki, waarbij we leiderschap’s en team ontwikkeling training gaven, via uitdagende programma’s in de zwitserse bergen. Intuïtie, een hoge gevoeligheid, kennis en ervaring van groeps- groei en transformatie prosessen kwamen zo aan bod.

Ondertussen gebeurde er van alles. Ik kwam in contact met sjamanisme, met Reiki, met aura healing, met “school of Enlightenment.”

Ik heb vision quest reizen gedaan, zweethutten, Inner Quest game, honoponen, 5 tibetan rites, heb gevlogen met de adelaars, een zijn met alles, remote vieuwing, etc. Samen met een groep of alleen.

Na een hele intensieve periode kwam er een periode van rust. Mijn werk carrière bracht me naar verschillende plaatsen.
Ik heb gewerkt als docent-management trainer voor de Universiteit van West Brabant waarbij ik training gaf in HR-vaardigheden, afstudeer studenten begeleidde en les gaf in management en projectmanagement.
Ik heb ervaring als counselor voor Crisis Interventie voor de crisis telefoon lijn.
Als bedrijfskundige, business analist en uiteindelijk financial controller heb ik in vele bedrijven gewerkt en verschillende projecten gedaan en geleid. Van Vliegtuigbouw, tot energie transitie regulering, levensverzekeringen en financiële producten, het begeleiden en het leiden van verschillende zorgtransitie projecten en financieel controller van een kleine GGz instelling.

Tegelijkertijd had ik doorlopend eigenaardige ervaringen. Je eigen huis manifesteren, 5 honden die je leven redden, dingen die magischer wijze syndroom liepen, wonderbaarlijke mensen ontmoeten met ongewone ervaringen en ontdekkingen.

Ondertussen begon in 2003 mijn andere kant, na 7 jaar, zich weer te roeren. De ontdekkingsreis was weer begonnen. Rond 2010 gebeurde er iets waardoor het een persoonlijke quest werd. Van die tijd werd het van levensbelang en heb ik me, naast mijn werk, onder gedompeld in ontdekken, ontwikkelen, leren, ervaren en toe te passen. Het lezen, het op jezelf uittesten, wat werk wat werkt niet, hoe zit het. Je sensitiviteit trainen, je triggers aanpakken, je hoog gevoeligheid cultiveren, healings wijze onderzoeken, leren en toepassen. Spiertesten, EFT, EMDR, SRT, helende kruiden, bach bloesems, body code, frequency trillingen  etc. Uren en uren en uren …

Rond 2015 begonnen mensen me te benaderen om datgene te doen wat ik voor een kleine kring deed. Sinds 2016 heb ik een eigen praktijk naast mijn werk.

In 2021 gebeurde er weer iets, waardoor ik de keuze kon maken om dit fulltime te doen.

De IK in IK BEN
is stilte,
is liefde,
is compassie,
is wijsheid,
is onvoorwaardelijkheid,
Is  NIETS

Opleidingen & Trainingen

Energie Werk — Energy Healing Life  (2023):
Module 1: 21 uur, in 21 dagen, 1 op 1, gericht op aandacht en focus-energieniveau van communicatie
Module 1, 2, 3, 4: 15 weken, 3 @ 4 uur per week, 1 op 1, gericht op werken via het energie lichaam in een andere dimensie

TBT Logo

Trauma Buster Techniek (TBT) (jan. 2023) —
Gecertificeerd

Diploma Kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde, vier jarige opleiding, aug. 2018 – juni 2022, inclusief TCM
(Traditionele Chinese Geneeskunde)

Germaanse geneeskunde, basis (2022)

Psychosociale Basiskennis, één jarige opleiding, sept. 2021 – sept. 2022 (plato eindterm) (eis zorgverzekeraar)

Medisch Basiskennis, één jarige opleiding, sept. 2021 – sept. 2022 (plato eindterm) (eis zorgverzekeraar)

(Bach)bloesem therapie 2020 – 2022

Living in the Now (2015 – nu)

Energetisch lichaamswerk (2016 – 2017) ( gestart in 2003)

Spiritual Response Therapie (2013 – 2016):

  • Basis and Advance
  • Intensive Skills
  • Spiritual Response Therapy
  • Spiritual Restructuring
  • Self-Mastery
  • Spiritual Response Therapy review class (2022)

Spiertesten, afgeleide EFT, afgeleide EMDR, Vitamine en Mineralen (2012 – 2014)
Touch for Health I & II (2012 – 2013)
Manuele Lymfe drainage (2013)

Counselor training Crisis Interventie voor de crisis telefoon lijn (1997)
School of Enlightenment (1991 – 1995)

Sjamaan workshops & Inner Quest (1989 – 1991)
Geweldloze communicatie (Marshall Rosenberg) (1992)
Surprise being ( 1988 – 1995)
Chakra workshops 1989 – 1991
Reiki: 1ste & 2de graad (1990)
Organization transformatie 1988 – 1990

Mijn Invloeden

Robert Detzler

Robert E. Detzler

… Heeft de wereld een methode gegeven om toegang te krijgen tot de ziel en het archief van de ziel om de programma's van de ziel te zuiveren en te genezen. Sinds 2013 heb ik verschillende SRT trainingen afgerond: SRT Basic en Advanced, Intensive Skills, Intensive Skills Review, Self-mastery and Spiritual Restructuring.

Leonard Jacobson

… spiritueel leraar, mysticus en auteur van het boek Journey into Now. Zijn leringen over aanwezig zijn en leven in het NU hebben een grote invloed op mijn leven. Ik heb sinds 2015 deelgenomen aan zijn retraites.

Leonard Jacobson
Ria Vervoorn

Ria Vervoorn

… die me van 2003 tot 2017 leerde hoe de resterende effecten in het lichaam te genezen.

At Bruijn

… leerde me intensief het spiertesten, de schoonheid van intuïtieve EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), Emotional Freedom Therapy en het opsporen van vitaminen en mineralen te korten. Hij heeft mij intensief en persoonlijk getraind van 2012 tot 2014.

At Bruijn
Henny Gieles

Henny Gieles

… verdiepte mijn kennis van de Bach Bloesems en het gebruik ervan.

Lynn Carneson McGregor

… In de jaren ’90, bij het ontstaan van haar Inner Quest Game, heb ik vaak deelgenomen aan het Inner Quest Game. Ze leidde me in het gebruik van dit spel in. Ze heeft het me als geschenk mee gegeven om het verder uit te dragen.

Lynn Carneson McGregor
Foto kruidenrijk

Kruidenrijk

… 4 jaar lang hebben de docenten van het Kruidenrijk me ingewijd in de helende kracht van kruiden. Hun liefde voor kruiden, de wijsheid van de kruiden en het helend vermogen van de mens inspireren me. Ik voel me vereerd om deze kennis en de toepassingen uit te dragen.

Tarief 2024

+ TARIEF 2024 …

NIEUWSBRIEF

Bedrijfsinformatie

+ LEGAL …

Bedrijfsnaam: Welkom bij ine
KVK: 65227743